Viiiiiilken härlig dag

(Vissa bitar av den iaf)

Som jag berättade tidigare har vi haft lite problem med att se ut genom våra fönster. Och det har vi fortfarande genom vissa. Men idag kom plötslig energin och tiden att putsa åtminstone dom största (och skitigaste) fönstrena på huset. 


Jag fick hjälp av min stora lilla kille medan den minsta låg och sov i vagnen bredvid. Som jag skrev på instagram borde jag typ bli "mom of the year" som putsar fönster med två små barn hemma. Men en sån mamma skryter nog inte om det på instagram.. ;)


Obligatorisk fika i solen på trappan. 

Kan passa på att visa upp mina nya snygga trädgårdshandskar. Köpta på blomsterlandet för 30kr. 

Matchar sjalen alldeles utmärkt! 
( fotograf Viggo, därav lite kapad..)


Just so you know | Leo, fönster, trädgård, trädgårdshandskar, vår | |
#1 - - Nilla:

Vantarna är bara sååå snygga!
Och jag tycker du är grym som tar dig för så mycket när du är hemma...

Svar: Tack för tipset om att vantarna var lite bättre än andra!
Matilda

#2 - - Johanna:

Jag borde också verkligen putsa fönstren. Helt otroligt vad skitiga de blir under en vinter! Och nu när solen börjat visa sig ser man ju all skit... :)

Svar: jamen precis, hur hinner fönsterna ens bli så smutsiga? vi såg typ inte ens ut!
Matilda

#3 - - Hanna:

Men så snygga trädgårdshandskar, De ska jag absolut kolla iin på Blomsterlandet. Kul att ha nåt som inte är blommigt eller bara trist:) Hittade dig förresten via bloggen Naturligt snygg där du frågade om BareMinerals. Vet inte om du menar deras senaste som släppts nu ivår? Den har jag inte testat, men däremot deras primetime med spf 30, den är underbar. Har recenserat den på min blogg om du vill veta mer om den:)

Upp