The big 3 0.

Om några dagar fyller jag trettio år och det känns helt okej. Ingen kris så långt ögat når... än i alla fall. 

Jag antar att mina "innan jag fyller trettio"- drömmar har slagit in. Man, barn, hus. Check! Känns skönt. Nu ska jag bara klura ut lite fler planer och visioner för nästkommande 30 år. 

Jag kommer ha lite firande här hemma för inbjudna gäster och jag har hört att det efterfrågas presenttips. Och jag ska inte sticka under stolen med att jag älskar presenter. Så här kommer min önskelista!

I år kommer vi satsa lite på utsidan av huset, altan ska byggas, träd och buskar planteras och förhoppningsvis kommer jag kunna köpa mej ett växthus. 
Med andra ord önskar jag mej pengar till mitt efterlängtade växthus!

Men man behöver inte ge av sina pengar till mej. Jag blir minst lika glad om du ger mej av din tid. 
Du kanske kan massor om kompost och vill hjälpa mej att anlägga en?
Du kanske är en fena på att odla grönsaker och vill ge mej en kurs?
Eller du kanske kommer på nått annat smart du kan som du vill lära mej. 

Men det behöver varken kosta pengar eller tid!
I ditt garage hemma har du kanske lite trädgårdsvertyg av bra kvalité som du inte behöver längre? Ge dom då till mej istället! (Små handspadar och småkrattor har jag redan fått och jag undanber mej grejer i plast )
Eller stora krukor man kan plantera i. 
Du har kanske pallkragar i obehandlat trä som du inte längre behöver?

Listan kan göras lång, men du har nog fattat att det gärna får handla om trädgård. 
Eller rullskidor! Det önskar jag mej också! Men gå för allt i världen inte iväg och köp nya, jag har aldrig testat och vet inte ens om jag tycker det är kul. Det bara låter kul! Har du ett par i garderoben du vill låna ut en tid funkar det alldeles utmärkt!

Eller ge vad du vill. Eller ge inget alls. 
Valet är ditt!
30 blir jag i vilket fall som. Och är du inbjudan är du välkommen att fira i alla fall!!
Just so you know, Önskelistan | | 2 kommentarer |

Länktips

Tänkte bara dela med mej av ett litet tips, om du liksom jag, går i eko-tankar. Skaffa dej en inspiratör och rådgivare! Jag har min vän Nilla. Det är på grund av henne eller rättare sagt, tack vare henne, som vi går all in på eko just nu. Allt jag vet är berättat eller förklarat av henne. Helt suveränt och väldigt nödvändigt.
 
För mej har det varit en väldigt förvirrande tid med mycket tankar och funderingar. Jag kommer dela med mej mer av mina tankar lite längre fram. Men just nu vill jag bara tipsa dej om att kika in på Nillas blogg och låta dej inspireras!
 
 
Just so you know | eko, tips | | Kommentera |

19.04

Då sov båda barnen. Jag ger mej själv en high 5 och ett "bra jobbat!" . 

Maken jobbar kväll och jag är med andra ord ensam med läggningen av två barn. I vanliga fall vill den store läsa saga och gosa. Den lille vill allt annat än att vara tyst och ligga still. Men idag klaffade allt. ( I och för sig var den tufft mellan 18-19, hålla lillen vaken och nöjd var en utmaning. Samtidigt som man ska tjata ner en macka i den stora 

Ikväll blev det en kortkort saga, hålla handen lite och så amma lillen. Pooff så sov båda. 

Jag är nu helt slut så jag ligger kvar i sängen och bloggar lite. Snart ska jag dock gå upp och äta en liten bit choklad, för det är jag värd. 
Just so you know | | En kommentar |
Upp