Spa

Tänkte bara berätta lite snabbt om vår härliga spaupplevelse.. Alla bilder är tagna från hemsidan

Vi kom dit. Checkade in och gick till rummet. Där bytte vi snabbt om till badkläder och tog på oss badkappa eller Yukata som det kallades och flippisar ( fick badkappan och flippisarna med oss hem)

In på spat. Där fick vi en genomgång av en mycket flummig kvinna.
image610
Sen in i omklädningsrummen för lite tvagning.( Man sitter på en liten miniträpall och häller vatten över sig med en liten träbalja..) Mycket skönt, satt där hur länge som helst och bara öste vatten över mig. Där fanns även schampoo, balsam, duschtvål och peeling. Peelingen var hur bra som helst. Och inne i omklädningsrummet fanns det bodylotion.
image611


Sen när man var klar där inne åkte badkläderna på igen och det var dax för vitalitypoolen. En bassäng med olika stationer där det hände grejer med vatten, jacuzzi, ryggmassage, fotmassage eller bara flyta runt i stömmar.
image613 image614

Efter det gick vi till dom varma källorna. En grund pool med varmt vatten. Och så var det öppet ut, så det var kallt i luften men inte i vattnet kan jag tala om. Mycket härligt.
image607

Det fanns en bastuoas som dom kallade det. Ett stort rum med fyra olika bastus (hur skriver man det i plural?) En ångbastu och en saltbastu som luktade mint. En vanligt (fast dom hade typ färgterapi i den också) och en som var kall..iaf om man jämför med vanliga bastusar.. Mitt i denna bastuoas fanns det ett litet "badkar" med iskallt vatten som man kunde doppa sig i för lite svalka. Det gjorde vi och åh va skönt det var. Fanns även "upplevelseduschar" som dom så fint kallade dom.
image603  image604

B har lite avslappningssvårigheter haha även kallat damp så han blev lite uttråkad till slut så vi bestämde oss för att testa yoga. Jag har testat det förrut på gymmet och det gick väl an ..inte så flummig.. men det var verkligen flum på spat.. haha..
image605

Sen fanns det olika avslappningsrum. Ett där det var jättemysig inrett med madrasser på golvet. Ett där man satt i hängstolar och ett som var trist så det skriver jag inte mer om..

image612 Det var underbart att bara sitta i dom där hängstolarna och bara slumra till..
image608


 



Just det. Så bjöd dom på frukt och dricka hela tiden. Och man skulle också gå runt med sina saker i en korg.
image609

På kvällen ingick en 3 rätters middag. helt okej.

Jag kunde knappt sova på natten så klockan 6 väckte jag B och ville äta frukost. Och det gick han faktiskt med på. Riktigt mysigt att vara uppe så tidig. Sen gick vi upp på spat igen och bara slappade, sov en stund i bastun och i avslappningsrummen.. sen var det en sväng på stan och efter det tåget hem till vardagen igen..
Upplevelser | |
#1 - - Nilla:

Låter härligt. Vart ligger detta paradis undrar man genast..?

#2 - - mamma:

Visst va det skönt!!!!! Bara sitta å ösa vatten.

#3 - - Anonym:

Åh, låter helt underbart!!

#4 - - Anna:

Jag vill också åka på spa!

Upp